Hirdetés

Thats My Boy - Trailer (+18) (Update)

|

Adam Sandler június 15-én bemutatandó vígjátékáról nemrég írtunk, most pedig egy előzetest is láthattok, amelynek megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

Hirdetés

A forgatókönyvet David Caspe jegyzi, igaz Ken Marinonak és David Wainnek újra kellett írnia, ami nem biztos, hogy jó előjel. A filmet a Mr. Popper pingvinjei íróduója, Sean Anders (Szextúra) és John Morris rendezik. A történet szerint Donny (Adam Sandler) egy partiarcot, nem mellesleg rossz apát alakít, akit le akarnak csukni adófizetés elmulasztása miatt. Hogy elkerülje a börtönt, egy kis segítség reményében felkeresi gazdag és sikeres fiát (Andy Samberg). A fiú boldog élete ekkor válik káosszá, hiszen akarva-akaratlanul Donny magával rántja saját kis züllött életébe. Az előzetesben a komikus a megszokott formáját hozza, kérdés, hogy ez elég lesz-e a sikerre, hiszen a legutóbbi filmje, a Jack és Jill többnyire negatív véleményeket és kritikákat szült, ráadásul korábbi filmjeihez képest a mozikban is rosszul teljesített.

Update: Kiegészítve 18 éven aluliaknak szóló, magyar szinkronos előzetessel az Intercom jóvoltából! A film magyar címe a következő lesz: Apa ég!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.