Hirdetés

Előzetest kapott az Adams Family animációs remake-je

|

A galád család ősszel visszatér a mozikba.

Hirdetés

Nem tegnap volt, hogy a Barry Sonnenfeld által a 90-es években rendezett, mára kultstátusznak örvendő két élőszereplős Adams Family film meglátta a napvilágot. Noha a mai Hollywoodot belengő remake láz már lassan egy egész évtizede tart, a galád család remake-jére egészen sokat kellett várnunk, hiszen az MGM már 2013-ban megpendítette ennek a lehetőségét. 

Hirdetés

A hosszúra nyúlt várakozás azonban a végéhez ért, ugyanis az MGM közzétette a Virslipartit rendező Greg Tiernan és Conrad Vernon által dirigált animációs The Addams Family remake legelső kedvcsinálóját, amelyben szinte mindenki tiszteletét teszi a galád családból. A történet szerint az Addams családnak ezúttal egy mohó és kapzsi terveket szövögető reality show alkotóival és az őket mindenhova követő kameráikkal kell felvenniük a kesztyűt. A szinkronhangokat elnézve egy igazán ütős szereposztást sikerült összehozni, hiszen Gomez szerepében Oscar Isaacet, Morticiaként Charlize Theront, míg a család többi tagjaként Chloe Grace Moretz (Wednesday), Finn Wolfhard (Pugsley), Nick Kroll (Fester Bácsi), és Bette Midler (Nagymama) hangját hallhatjuk majd.

Az Addams Family - A galád család október 10-én kerül a hazai mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.