Hirdetés

The Assignment trailer - a nővé operált férfi bosszúja

|

Jó olvastátok, Michelle Rodriguez egy nővé operált bérgyilkost alakít, aki bosszúhadjáratba kezd, hogy elkapja az ezért felelős orvost.

Hirdetés

Lejjebb láthatjátok a The Assignment legújabb előzetesét, ami egy átlagos bosszútörténetet vázol fel egy kis csavarral. A főszerepben Michelle Rodriguez látható, akire egy szép nap a jól megszokott szőrös, macsó külsője helyett egy női arc néz vissza a tükörben. Egy régi sérelem miatt operálta őt át a rosszfiú doktor, akit Sigourney Weaver kelt majd életre. Ezután kezdetét veszi a bosszú és a megannyi akció.

Hirdetés

A rendezői székben helyet foglaló Walter Hill rendezései eléggé megcsappantak az utóbbi évtizedben, a 2012-es középszerűen sikeredett Stallone film, a Fejlövés mellett nem sok produkciót fémjelezték a nevével, pedig régebben még olyan meghatározó akciófilmeket tett le az asztalra, mint a 48 óra, amit még ma is bátran ajánlok az olvasóknak.

A film érdekessége, hogy a forgatókönyv már 1978-ban elkészült, viszont akkor nem foglalkoztak vele, majd Hill évek múlva megvette a jogokat, átírt néhány dolgot, majd mostanra értünk el oda, hogy film készül belőle. A The Assignment április 7-én kerül a mozikban az Egyesül Államokban, viszont idehaza nem biztos, hogy bemutatják.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.