Hirdetés

The Baytown Disco - Trailer és poszter

|

A Billy Bob Thorton nevével fémjelzett, igazán ütősnek tűnő akciómozi megkapta első trailerét, ami nagyon jóra sikeredett. Reméljük egy igazi kultfilmet kaphatunk majd, és nem csak a mézesmadzagot húzták el előttünk.

Hirdetés

A trailer első megtekintése után biztos voltam benne, hogy ez a film egy Tarantino által DVD-re szánt alkotás. Természetesen nem az, és semmi köze a mozihoz, de valahogy mégis ezt éreztem. A rendező és egyben író is Barry Battles, akinek ez lesz az első egész estés produkciója. Billy Bob Thorton mellett a Született feleségek sztárja, Eva Longoria lesz a másik húzónév ebben az igazán "tökös" akciófilmben. A tovább mögött a film hivatalos sztoriját is megtaláljátok az első trailer és poszter mellett.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.