Hirdetés

The Big Wedding - Trailer

|

Pazar szereplőgárdával erősít A bakancslista írója által körmölt The Big Wedding című családi vígjáték, amely remélhetőleg üde felfrissülést hoz kategóriájában.

Hirdetés

A bakancslista írója, Justin Zackham nem csupán a forgatókönyvet pofozta készre, de beülhetett a rendezői székbe is és lenyűgöző stábot hozott össze. A főbb szerepekben Robert De Niro, Robin Williams, Diane Keaton, Topher Grace, Susan Sarandon, Amanda Seyfried, Ben Barnes és Katherine Heigl. A sztori szerint Don (Robert De Niro) és Elli (Diane Keaton) rég elváltak már egymástól, ám hamarosan megtartják az örökbefogadott fiúk eskövőjét, így megbeszélik egymás között, hogy a nagy eseményre való tekintettel úgy tesznek, mintha még mindig együtt lennének. A dolog nem megy könnyen és a helyzetet tovább rontja, hogy időközben felbukkan fiúk valódi édesanyja is. Igazi káosszal tarkított családi vígjáték van kilátásban, a megjelenése pedig 2012. október 26-án várható.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.