Hirdetés

The Book of Henry előzetes - családi mentőakció

|

Sajátos kisvárosi thriller, gyerekekkel és egy tettre kész anyukával.

Hirdetés

Colin Trevorrow két gigászi blockbuster franchise, a Jurassic World és a Star Wars IX között csendesebb (és CGI mentesebb) vizekre evezett az elismert regényíró, Gregg Hurwitz eredeti forgatókönyve nyomán. Ugyanakkor nem leszünk híján izgalmaknak sem.

Hirdetés

A középpontban egy csonka család, Carpenterék állnak. Az anyuka, Susan (a mindig remek Naomi Watts) a kisvárosi lét tipikus melóját végzi, tehát pincérnőként tevékenykedik. Van egy életrevaló 8 éves kisfia, Peter (a jelenlegi gyereksztárok legtehetségesebbike, Jacob Tremblay), valamint a 12 éves, rendkívül kreatív Henry (Jaeden Lieberher), aki egyszerre védelmezője öccsének és támogatója anyjának, annak barátnője mellett (a szabadszájú komika, Sarah Silverman kissé szokatlan szerepben). Susan felfedezi, hogy az új szomszédoknak - köztük Henry osztálytársának, Christinának - valami szörnyű titkuk van, ezért Henry elhatározza, hogy segít a bajba jutott lányon, amiben anyja is a partnere lesz.

Rendkívül sajátosnak ígérkezik Trevorrow mozija, ami első blikkre a kisvárosi családi drámába oltott coming of age történetből vált át egy pszichothrillerbe. Az amerikai bemutató június 16.-án esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.