Hirdetés

Bébi úr szinkronos trailer - a főnök és a cumija

|

Valószínűleg többen is kacérkodtak már az (éppen meg)született főnök ötletével, azonban a DreamWorksben volt annyi kurázsi, hogy meg is valósítsa azt. Persze ettől még bőven lehet egy rémálom az Alec Baldwin nevével fémjelzett mese, de bátor próbálkozás.

Hirdetés

Tisztán emlékszem rá, mikor a Jim Belushi főszereplésével készült Jim szerint a világ című sorozat egyik epizódjában azzal poénkodtak, hogy egy baba az elnök. Szinte biztos voltam benne, hogy valaki még fog készíteni egy ezzel az ötlettel kapcsolatos filmet, de nem gondoltam volna, hogy pont egy animációs darab lesz az a DreamWorks tolmácsolásában.

Hirdetés

A The Boss Baby, avagy magyar címén a Bébi úr elkövetéséért a Madagaszkár filmek atyja, Tom McGrath felel, aki nem kisebb nevet tett meg a címszereplő nagymenő totyogó megszólaltatójának, mint Alec Baldwint. A sztorit egy 7 éves kölyök szemszögéből ismerjük meg, aki új kistestvért kap, csakhogy a baba nem éppen az, aminek a szülei szeretnék és egyedül ő veszi észre, hogy valami turpisság van a dologban. Íme a szinkronos trailer a saját csatornánkról

A forgatókönyvet az Austin Powers folytatások és a Mr. Peabody & Sherman írója, Michael McCullers írója körmölte, tehát némi poénforrást azért elvárunk a projekttől. A Bébi úrban szinkronizál még Steve Buscemi, Jimmy Kimmel és a Jóbarátok Phoebe-je, Lisa Kudrow. Külföldön 2017. március 31-én mutatják be, hazai dátum egyelőre nincs. Nektek hogy tetszik? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.