Hirdetés

The Boys trailer - ezek a srácok nem fogják vissza magukat

|

Iszonyatosan laza és meglepően brutális lett a The Boys első előzetese.

Hirdetés

Bőségesen kapunk szuperhősöket az arcunkba manapság, de akik egy kicsit már unják a Marvel és a DC klasszikus hőseinek egyeduralmát, azoknak most itt van a The Boys, ami új fényben villantja meg a köpenyes igazságosztókat. Az Amazon új sorozata nem egy hibátlan szuperhőscsapatot fog bemutatni, hanem pont hogy eszközként használja majd fel a külvilág felé tökéletesnek tűnő hősöket, akik nagyon is romlottak. Ezekre a korrupt hősökre fog vadászni a "The Boys" csapata, akik nem viszakoznak a szélsőséges közbelépéstől.

Hirdetés

A sorozat vezető producere és írója az az Eric Kripke, aki az Odaátot is megalkotta. Hozzá csatlakozik még Dan Trachtenberg, Seth Rogen és Evan Goldberg a kreatív stábban. A The Boys szereplőgárdáját olyan színészekkel töltötték fel, mint Karl Urban, Karen Fukuhara, Laz Alonso, Tomer Kapon, Anthony Starr, Dominique McElligott, Jesse T. Usher, Chance Crawford, Simon Pegg és Jack Quaid.

Az első előzetes meggyőzött minket és nagyon kíváncsian várjuk, hogy valóban olyan jól fog-e működni ez a széria, mint ahogyan azt a trailer sugallja. 2019 nyarán fény derül az igazságra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.