Hirdetés

The Campaign - Trailer és poszter

|

Will Ferrell és Zach Galifianakis. Már ez a két név is önmagában elég egy félsikerre. A másik felét a történet adhatja és az ez alatt ellőtt poénok száma, ami a trailerből is jól kivehető, hogy ezzel az írók nem szűkölködtek.

Hirdetés

A politikai vonatkozású vígjátékoknak mindig is rajongója voltam. Most pedig kapunk az arcunkba két idióta politikust és a még idiótább csatározásaikat egymás ellen. Természetesen egy trailer alapján nem írhatunk kritikát, de talán a hangulatot átérezhetjük. Ez a hangulat azonban arra ad okot, hogy bizakodjunk a filmmel kapcsolatban. Jay Roach (Apádra ütök) rendezése egy igazán vicces, szó szerint vérre menő kampányharc bemutatása, két olyan nagy nevettetővel, mint Ferrel és Galifianakis. Mellettük feltűnik azért pár nagyobb név is Jason Sudeikis, Dan Aykroyd és John Litgow személyében. Augusztus 10-én már a mozik vásznain fognak értünk kampányolni kedvenc nevettetőink. Te kire szavaznál? A tovább mögött a trailer és egy választási poszter.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.