Hirdetés

The Commuter trailer - Liam Neeson ismét hátsókat rúg szét

|

Talán most utoljára láthatjuk Liam Neesont akciózni, így a The Commuter ütős búcsú lehet.

Hirdetés

Liam Neeson és Jaume Collet-Serra rendező korábban már háromszor is dolgoztak együtt a 2011-es Ismeretlen férfi, a 2014-es Non-Stop és a 2015-ös Éjszakai hajsza filmek esetében, azonban most negyedszerre is egymásra találtak a The Commuter névre hallgató akció-thriller esetében. Vajon meddig bírja még a 65 éves színész az akciózást?

Hirdetés

A The Commuter forgatókönyvét az újonc Byron Willinger és Philip de Blasi páros írta, a sztori szerint egy üzletember (Neeson) az otthona és a munkahelye közti napi ingázása során akaratlanul is belekeveredik egy bűnszövetkezet üzelmeibe Vera Farmiga karakterén keresztül, ami nem csak a saját életét veszélyezteti, hanem a környezetében lévőkét is. Az első trailer egy izgalmas akcióthrillert ígér, pedig a szereplőgárda jó pár tagja (Patrick Wilson, Sam Neill és Jonathan Banks) fel sem bukkan benne. 

A The Commuter a tengerentúlon 2018. január 12-én debütál, remélhetőleg hazánkban is megkapjuk ugyanabban a hónapban. Neeson egyébként azt nyilatkozta a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon, hogy maximum még egy akciófilm van benne és utána szakít ezzel a műfajjal. Ti várjátok már, hogy Neeson ismét belecsapjon a lecsóba?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.