Hirdetés

The Counselor – Előzetes

|

Befutott Ridley Scott legújabb filmjének első, rövidke előzetese.

Hirdetés

A történet szerint – mely Cormac McCarthy, a Nem vénnek való vidék írójának regénye alapján készült – egy jól menő ügyvéd drogcsempészek közé keveredik, ami lássuk be nem feltétlenül fog délutáni matinét eredményezni. A szereposztás impozáns, mivel a filmben ilyen nevek szerepelnek a Schweppes reklámból szalajtott macskák mellett, mint Michael Fassbender, Cameron Diaz, Penélope Cruz és férjura, a Nem vénnek valóból már McCarthy világába belekóstoló (és Oscart bezsebelő) Javier Bardem, valamint a manapság egyre cinkesebb frizurákkal jelentkező Brad Pitt. A film október 25.-én érkezik az amerikai mozikba, és sokan már most rangos díjakat emlegetnek vele kapcsolatban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.