Hirdetés

The Croods - Hivatalos előzetes

|

Igazi trailer-dömpingnek örvendhetünk ma, hiszen megannyi film legelső előzetese látott napvilágot, élen a DreamWorks következő animációs filmjének, a The Croods bemutatója.

Hirdetés

A DreamWorks következő animációs projektje az ősembereket középpontba állító 3D-sThe Croods, melynek befutott a legelső hivatalos előzetese. A két és fél perces anyag egy komplett őskori családot mutat be, akik egy természeti katasztrófa után új otthont keresnek. A filmet a család legkisebb tagjának, egy bizonyos Guy (Ryan Reynolds) nevű srác szemszögéből látjuk. A rendezői feladatokat az Így neveld a sárkányodat készítő-párosa, Kirk De Micco és Chris Sanders látta el, a szinkronhangok pedig a következőek: Emma Stone, Nicolas Cage, Catherine Keener, Cloris Leachman, Clark Duke.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.