Hirdetés

The Dark Crystal - lenyűgöző előzetest kapott a Netflix új sorozata

|

Bábszereplőkkel és menő CGI-jal nyakon öntött kedvcsinálót kapott az 1982-as A sötét kristály előzménysorozata.

Hirdetés

A Netflix bemutatta a nyár végén debütáló sorozatának első előzetesét, ami a híres, immár 37 éves A sötét kristály sorozatának előzménytörténetét fogja elmesélni. A film látványvilága szörnyen nosztalgikus, hiszen a szereplőket pont olyan bábok fogják életre kelteni, ahogy az a 70-es és 80-as évek fantasy filmjeire oly jellemző volt. A 82-es film bábkészítői, a The Jim Henson Company maguk csinálják a bábokat az új sorozatnak is. Ami még érdekesebbé teszi a The Dark Crystal: Age of Resistance megvalósítását, hogy a bábjáték egy adag látványos CGI effekttel is kiegészül, ami manapság olyan vizuális stílust eredményez, amit nem gyakran látni.

Hirdetés

A történet a 82-es film eseményei előtt játszódik, Thra világa haldoklik és kizárólag főhőseink tudják megmenteni szeretett otthonukat. Thra világát az igazság kristálya tartja egyben, ami felfoghatatlan erők hordozója. A baj ott kezdődik, mikor a gonosz Skeksis megfertőzi az igazság kristályát, aminek hatására szörnyű betegség söpör végig az egész vidéken. Amikor három Gelfling rájön Skeksis ördögi tervére, minden erejüket segítségül hívják, hogy visszájára fordítsák a végzetes folyamatot.

A szinkronhangok stábjában olyan sztárok bukkannak fel, mint Taron Egerton (Kingsman - A titkos szolgálat), Anya Taylor-Joy (A boszorkány, Üveg) és Nathalie Emmanuel (Trónok harca). Mellettük még rengeteg neves színész megszólal kisebb szerepekben, ott van köztük Harvey Fierstein, Mark Hamill, Ralph Ineson, Jason Isaacs, Keegan-Michael Key, Ólafur Darri Ólafsson, Simon Pegg, Andy Samberg, Caitriona Balfe, Helena Bonham Carter, Harris Dickinson, Natalie Dormer, Eddie Izzard, Theo James, Toby Jones, Shazad Latif, Gugu Mbatha-Raw, Mark Strong, Alicia Vikander és Donna Kimball. A rendezői székbe Louis Leterriert ültették, aki olyan filmeket hozott össze ezelőtt, mint A szállító, A hihetetlen Hulk, A titánok harca és a Szemfényvesztők.

A The Dark Crystal: Age of Resistance augusztus 30-án válik elérhetővé a Netflixen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.