Hirdetés

The Dark Knight Returns - Előzetesen a Warner animációja

|

A Warner fejesei már jóval korábban szerették volna megfilmesíteni Frank Miller klasszikus képregényét, ám az élőszereplős verzió nem jött össze és továbbra is várat magára. Ellenben az animációs változat már a nyakunkon van!

Hirdetés

A The Dark Knight Returns címre hallgató animációs film első részének története szerint Robin halála után Batman feladja a harcot, szögre akasztja a sokak által rettegett jelmezt, és visszavonultan éli életét, mint Bruce Wayne. Ám a visszavonulásával elszabadul a káosz a városban, a bűnözők veszik át az uralmat, akiknek élén Joker és Két-Arc is visszatér. Gotham City már könyörög az egykori hősért, így a Sötét Lovag visszatér, hogy felszámolja a gonosztevőket. A címből ítélve további epizódok követik az első fejezetet, érdemes lesz tehát odafigyelni rá. A tervezett megjelenés szeptember 25. napja külföldön, a folytatásban a szinkronhangok listáját találhatjátok, illetve az első tetszetős előzetest. A filmet Jay Oliva (A Vasember, Doctor Strange, Zöld Lámpás: Smaragd lovagok) rendezhette Frank Miller képregénye alapján.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.