Hirdetés

The Dark Knight Rises - Teaser Trailer (Update #2)

|

Sokat vártunk rá, nem értük be a kamerás verzióval és végre a Warner Bros. no meg Christopher Nolan mágus kiadta kéz a kézben a denevérember trilógia lezáró darabjának előzetesét!

Hirdetés

Bruce Wayne-nek ezúttal több ellenfélre is kell számítania és nem csak akkor, mikor magára ölti a denevér jelmezt. Bane (Tom Hardy) tekinthető a fő ellenfelének, akit szemtől-szemben nem, vagy csak nagyon nehezen fog tudni legyőzni, és ott lesz a Macskanő (Anne Hathaway) is, akinél makacs természete miatt sosem tudni a következő lépését... Továbbra is fontos szerepet kap a történetben Ras al Ghul (Liam Neeson az idősebb és Josh Pence a fiatalabbik kiadás), de elengedhetetlen mozaik darabka lesz Miranda Tate (Marion Cotillard), John Blake (Joseph Gordon-Levitt) és Nixon (Matthew Modine) is. Ki tudja Nolan milyen meglepetéseket rejteget még? A legelső The Dark Knight Rises trailer igazi 1080p-s HD minőségben már megtekinthető!

Update: az eredeti 1080p-s videót kiegészítettem egy magyar feliratos verzióval is!

Update #2: magyar szinkronos verzióval kiegészítve!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.