Hirdetés

The Dark Knight Rises - Trailer #2 (Update)

|

A tegnapi hat perces előzetes leginkább Bane-ra koncentrált és csak pár másodpercnyi jelenetet láthattunk a film többi részéből - a második trailerrel kijavítjuk tartozásunkat!

Hirdetés

Vajon Bane egy életre megnyomorítja Gotham hősét? Sikerül-e a denevérnek szembeszállnia és megállítania a Batman-történelem legszívósabb és elmésebb ellenfelét aki jóval képzettebb és erősebb, mint saját maga? Vajon Macskanő csak hátráltatja majd kibontakozásában, vagy épp ellenkezőleg és segítő cicajobbot nyújt neki? És milyen szerepe lehet a titokzatos Miranda Tate-nek mindebben? S ha már itt tartunk, John Blake rendőrnek? Az előzetes információk szerint mindenre kitérve le fog zárulni Bruce Wayne története, legalábbis Christopher Nolan mesekönyvében. Az előzetest látva eltátottam a számat, valószínűleg ez lesz 2012 legepikusabb produktuma. Holnap pedig érkezik a szinkronos verzió az InterCom-tól...

Update: magyar szinkronos előzetessel kiegészítve!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.