Hirdetés

The Dark Knight Rises - Trailer lassítva

|

Ha még nem untuk volna meg a már rojtosra játszott A sötét lovag: Felemelkedés bemutatóját, most megtekinthetjük kockáról-kockára érdekes részletek után kutatva.

Hirdetés

A trilógiát lezáró Batman epizód előzetese szuperlassításban tekinthető meg a legnagyobb videómegosztónak köszönhetően, így kicsivel több, mint 13 perc játékidejű trailert fabrikáltak belőle. A sötét lovag: Felemelkedés július 26.-án kerül be a hazai mozik kínálatába Christopher Nolan rendezésében, és olyan főszereplőkkel, mint Christian Bale, Anne Hathaway, Tom Hardy, Morgan Freeman, Michael Caine, Cillian Murphy, Joseph Gordon-Levitt, Gary Oldman, Marion Cotillard, Juno Temple, Matthew Modine és Liam Neeson. A film zenéjét Hans Zimmer szerezte.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.