Hirdetés

The Details - Traileren Tobey Maguire vígjátéka

|

Megkapta legelső előzetesét a Tobey Maguire és Elizabeth Banks főszereplésével készülő The Details nevű vígjáték, amely a trailer alapján inkább tűnik drámának.

Hirdetés

A filmet Jacob Aaron Estes, A harag sodrása című film készítője írta és rendezte, a sztori pedig a következőképp alakul: Jeff (Tobey Maguire) és Nealy (Elizabeth Banks) egy boldog családot alkotnak fiukkal, ám életüket megkeseríti néhány mosómedve, melyek a kertjükbe és házukba költöznek. Az első látásra aranyosnak tűnő kártevők olyan események láncolatát indítják be, amelyek megdöbbentő következményekhez vezetnek. A volt Pókember új vígjátékában Maguire bizonyítja, hogy továbbra is méltatlanul mellőzött, remek színész. A külföldi premier november másodika, a hazairól még nincsenek információink. További szereplők: Ray Liotta, Kerry Washington és Laura Linney.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.