Hirdetés

The End of the F***ing World - Megérkezett a Netflix új sorozatának első előzetese

|

Egy pszichopata tinédzserrel érkezik a Netflix következő szériája.

Hirdetés

Megérkezett a Netflix következő saját gyártású sorozatának, a The End of the F***ing World-nek az első kedvcsinálója. A 8-részes miniévad történet főszereplője James 17 éves, aki gyanítani kezdi magáról, hogy pszichopata. Először csak állatokat nyír ki, azonban lassan ez már nem elég neki, ezért ki akarja próbálni, milyen megölni egy embert. Áldozatául pedig a nagyszájú, lázadó lányt, Alyssát választja - aki inkább a barátnőjévé válik. Ketten együtt pedig egy elborult kalandra indulnak, ahonnan már nincs visszaút.

Hirdetés

A The End of the F***ing World Charles S. Forman azonos című képregénye alapján készült, melynek vezető producere (és az epizódok többségének rendezője) Jonathan Entwistle, a két főszereplőt pedig Alex Lawther (Black Mirror) és Jessica Barden (Penny Dreadful) alakítja. A premier január 5-én, azaz e hét pénteken esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.