Hirdetés

The Five-Year Engagement - Trailer

|

A The Five-Year Engagement központi témája nem más, mint az eljegyzés, aki pedig mindezt végigasszisztálja, az a már szebb napokat is megélt Jason Segel és Emily Blunt.

Hirdetés

A romantikus vígjátékokat sosem fogja megunni a nép, legalábbis addig nem, amíg léteznek hősszerelmesek, boldog párok, reménytelen flótások és egyszeri nézők. A Felhangolva és a Lepattintva készítőjének, Nicholas Stoller-nek remek érzéke van az iménti stlíusú mozibajárók bekebelézéshez, neki köszönhetjük az egyelőre magyar cím nélküli The Five-Year Engagement-et is. Egy eljegyzés körülményei igazi boldogsára ösztönözhetnék az embert, azonban Tom és Victoria gyötrelmei éppen ekkor kezdődnek: a lányt más városba szólítja a munkája, a férfinak pedig csak a várakozás és a reménykedés marad. Vagy más is?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.