Hirdetés

The Flash - kedden debütál szinkronosan a 2. évad

|

Egy nap múlva mutatkozik be a The Flash - A Villám második évadának nyitóepizódja szinkronosan, ennek örömére nézzük meg a rövid beharangozót.

Hirdetés

Hatalmas élmény volt, mikor a The Flash - A Villám első évadának szinkronfelvételén részt vehettünk, a sorozat fináléját pedig holnap láthatja a hazai rajongótábor, azonban ez nem jelenti azt, hogy el kell búcsúznia a közönségnek a skarlát gyorshajtótól. 

Hirdetés

Az első szezon brutális cliffhangerrel végződő záróepizódja után ugyanis azonnal elkezdik vetíteni a The Flash - A Villám második évadának nyitányát a VIASAT3 csatornán, amelyben Barry Allenre és társaira újabb, az eddigieknél sokkal durvább fenyegetések és még fantasztikusabb kalandok várnak. A 2. évad premierje kedden, 22:00-kor lesz, majd ezt követően keddenként két újabb fejezettel száguld be a tévéképernyőkre Flash

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.