Hirdetés

The Flowers of War - Trailer

|

Kínának hatalmas dicsőséget hozhat Yimou Zhang és Christian Bale a The Flowers of War drámával, ugyanis a film indul majd a Legjobb idegennyelvű film Oscar kategóriában.

Hirdetés

Yimou Zhang a 2002-es Hős című produkcióval nyugaton is bemutatkozott nem kis sikerrel, de ismerhetjük még a szintén emlékezetes A repülő tőrők klánja rendezése miatt, vagy a 2006-os Az aranyvirág átka is szép karriert futott be, sajnos rajtunk kívül minden máshova elért. A The Flowers of War-ban Zhang nem mást dirigált, mint Christian Bale-t, akivel sikerülhet megnyerniük az adott kategória Oscar-díját, főleg, hogy Kína legdrágább költségvetésű filmjének számít a dráma.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.