Hirdetés

The Foreigner előzetes - Jackie Chan bosszút esküszik

|

Jackie Chan most komoly szerepben bizonyít, miközben nem átall most sem elverni a rosszfiúkat.

Hirdetés

Jackie Chant leginkább azért szeretjük, mert nem kevés humort visz a harcművészeti filmjeibe. Ebből él már évtizedek óta és ugyan próbálkozik komolyabb hangvételű filmekkel, ezek iránt kevesebb érdeklődést szoktak mutatni. A The Foreigner fordíthat most ezen, részben aktualitása miatt is.

Hirdetés

Pedig a sztorija a legelcsépeltebb bosszúmozikra emlékeztet és pár szóban összefoglalható. Elvették a családját. A rendőrséget nem érdekli. Bosszút esküszik. És tőmondatokban tényleg ennyi. Azonban az elmúlt hónapok angliai támadásai, valamint a készítők rutinja akár egy új, Elrabolva kaliberű sikert is csinálhatnak az STX Entertainment filmjéből.

Chan alakítja azt az étterem tulajdonost London kínai negyedében, akinek a lányával (Katie Leung - a Harry Potter-filmek Cho Changje) végez egy IRA által intézett robbantásos merénylet. Szembekerül egy titokzatos külföldi érdekeltségű férfival (Pierce Brosnan) és a szervezetével, aki közé és a titokzatos merénylő közé áll. Azzal azonban nem számolnak, hogy a kínai férfinak múltja van.

A filmet az a Martin Campbell rendezte, aki a 2011-es félresikerült Zöld Lámpás óta nem rendezett nagyjátékfilmet, azonban a Zorró álarcát, a Jég és Föld közöttet, valamint James Bond két feltámadását, az Aranyszemet és a Casino Royale-t is ő dirigálta. Előbbi főszerepében az akkor debütáló Pierce Brosnannel, akivel most 22 év után forgatott együtt.

A film egyébként Stephen Leather "The Chinaman" című regényét dolgozza fel, a bemutató pedig október 13.-án esedékes. Az előzetes alapján, nagyon ígéretesnek tűnik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.