Hirdetés

The Front Runner - Előzetesen Jason Reitman legújabb filmje

|

Jackman-nek kinéz egy Oscar-jelölés?

Hirdetés

Jason Reitman alig jött ki a Diablo Cody által írt, Charlize Theron nevével fémjelzett Pszichoanyu című filmmel (tudom, ez a cím…), máris itt a következő projektje, mellyel olyan talajra lép, ahová még nemigen merészkedett.

Hirdetés

A The Front Runner a demokrata párt jelöltjeként induló Gary Hart pályafutásába enged bepillantást, aki ténylegesen próbált változtatni dolgokon és aki dacára annak, hogy őmaga elítélte az újságírók szenzációhajhászását, végül a vesztét pont egy ilyen leleplező, magánéleti cikk fogja jelenteni. A nyolcvanas években, politikai közegben játszódó film már csak témája miatt is releváns lehet, Reitman ugyanis érezhetően igyekszik reflektálni a jelenkorra és arra, hogy a zsurnaliszták milyen szinten képesek formálni a szavazóközönség véleményét egy bizonyos személyt illetően. És hogy ez a véleményformálás mennyiben adhat végül hamis képet valakiről, aki nem akarja kiteregetni a szennyest a nyilvánosság előtt, viszont cserébe tudna érdemi változást hozni a társadalomba.

A főszerepet Hugh Jackman alakítja, aki ezzel sokadszorra is bebizonyíthatja, hogy kiváló színész, partnerei között pedig olyan neveket találhatunk, mint Vera Farmiga és J.K. Simmons (mindketten több Reitman-filmben is feltűntek már), valamint Kevin Pollak és Sara Paxton.

A filmet az Államokban november 21-én mutatják be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.