Hirdetés

The Fundamentals of Caring – Itt az előzetes!

|

Egy lelki sérült volt ex-író és egy mozgássérült fiú kalandozik a The Fundamentals of Caring című, Paul Rudd főszereplésével készült filmben.

Hirdetés

A Netflix közzétette a The Fundamentals of Caring első előzetesét! A film a 2016-os Sundance Filmfesztiválon debütált, és június 24-től lesz elérhető a Netflix hálózatában.

Hirdetés

Jonathan Evison író The Revised Fundamentals of Caregiving című könyvéből Rob Burnett (Ed, Raboljuk ki Mick Jaggert!) írta a forgatókönyvet, és a direktori székben is ő ült. A főbb szerepekben Paul Rudd, Craig Roberts, Selena Gomez, Jennifer Ehle, Megan Ferguson és Frederick Weller látható.

A történet középpontjában egy Ben nevű visszavonult író áll, aki egy személyes tragédia után gondozóként kezd tevékenykedni. A hathetes képzés után Ben találkozik első kliensével, a 18 éves és mocskos szájú Trevorral, aki izomsorvadásban szenved. Ben és Trevor gondolnak egyet, és nyakukba veszik a világot: meglátogatják azokat a helyeket, amiket Trevor eddig csak a tévében láthatott.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.