Hirdetés

The Giant Mechanical Man - Trailer

|

Bármennyire is sci-fit sejtet a cím, nincs itt szó hatalmas robotemberekről, csak egy óriás szobornak beöltözött férfiról. A műfaj pedig romantikus komédia, Jenna Fischerrel a főszerepben.

Hirdetés

A filmet az elsőfilmes Lee Kirk, Jenna Fischer férje rendezi. A The Office című sorozat sztárja elmondása szerint a film címe miatt mondott igent a rendező felkérésére, akivel egyébként akkor még nem voltak összeházasodva. A címszereplő (Chris Messina) egy robotnak beöltözött utcai mutatványos, aki beleszeret egy állatkerti dolgozóba, Janice-be (Jenna Fischer). Amikor nincs elmaszkírozva, a robotember gondnokként dolgozik Janice mellett, aki így természetesen nem ismeri fel a férfit. Emellett képben van még a lány nővére (Malin Akerman), aki mindenáron egy "motivációs előadó"val (Topher Grace) akarja összehozni testvérét. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.