Hirdetés

The Gifted - Előzetesen Bryan Singer X-Men sorozata

|

A filmek után most egy sorozat képében hozza el nekünk Bryan Singer az X-Menek világát.

Hirdetés

Már a FOX-on is látható lesz egy Marvel sorozat. A csatorna berendelte Burn Notice, Matt Nix és Bryan Singer X-Men spin-offját, amelynek végre a címét is felfedték. A sorozatot tehát a The Gifted címen lesz érdemes keresni, amelynek a jövőhét elején a teljes trailere is megérkezik, de addig is csámcsoghatunk ezen a rövidke ízelítőn.

Hirdetés

Az első epizódot Nix körmölte, a kamerák mögött pedig Singer dirigálta a színészeket. A történet központjában egy kertvárosi pár áll, akiknek felfordul az élete, mikor rájönnek, hogy a gyerekeiknek különleges képességeik vannak. A család arra kényszerül, hogy a kormány elől meneküljün, a túlélés érdekében pedig csatlakoznak egy földalatt működő mutáns hálózathoz.

A The Gifted 2017 őszén kerül bemutatásra a FOX-on. Főbb szerepekben Stephen Moyer, Amy Acker, Sean Teale, Jamie Chung, Coby Bell, Emma Dumont, Blair Redford, John Proudstar, Natalie Alyn Lind és Percy Hynes White.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.