Hirdetés

The Girl - trailer

|

Az HBO film kidobta a The Girl első előzetesét. A filmről eddig annyira sokat a trailer ellenére nem lehet tudni, hiszen képek vagy egyéb nyersanyagok nem nagyon kerültek nyilvánosságra.

Hirdetés

A The Girl amerikában október 20-án megy a mozikba, hazai dátumot még nem tudunk. Csak annyit, hogy ebben a sötét és titokzatos drámában Sienna Miller (G.I.Joe: A kobra árnyékában, Alfie), Toby Jones (Amerika kapitány: Az első Bosszúálló) és Imelda Staunton (Harry Potterekben Dolores Umbridge) játssza a főszerepet. A film Julian Jarrold kezei alatt kel életre. A film bepillantás a filmkészítő Alfred Hitchcock és a színésznő Tippi Hedren kapcsolatába. A tovább után látható a trailer.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.