Hirdetés

The Grand Budapest Hotel – Feliratos előzetes

|

Stílusos? Igen. Vicces? Igen. Egyedi? Igen. Pont olyan, mint Wess Anderson ez előtti műve, a Holdfénykirályság. The Grand Budapest Hotelhez megérkezett a magyar feliratos előzetes is.

Hirdetés

A sztori 1927-ben kezdődik, és a magyar hotel történéseibe enged betekintést. A Grand Budapest Hotel a legendás tulajdonosának történetét meséli el, a két háború közötti időszakban, és az ő bizalmas pártfogoltjáét. A sztoriban szerepet kap egy ellopott, felbecsülhetetlen értékű reneszánsz festmény, egy családi hagyatékért vívott „harc”, és a kezdetben lassú, majd felgyorsuló folyamatok, amik megváltoztatták Európát a 20. század második felében. A főszerepekben: Ralph Fiennes, Saoirse Ronan és Tilda Swinton. De a filmben feltűnik még Bill Murray, Edward Norton, Owen Wilson, Jason Schwartzman, Jude Law, Jeff Goldblum, és Willem Dafoe is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.