Hirdetés

The Grand Budapest Hotel - Trailer és poszter

|

Wes Anderson le sem tagadhatná, hogy az ő rendezésében készül az igazi sztárkavalkádot ígérő The Grand Budapest Hotel, hiszen az utolsó pixelből is árad a rá jellemző hangulat és stílus.

Hirdetés

Olyan filmek után, mint a Tenenbaum, a házitáok, az Utazás Darjeelingbe, A fantasztikus Róka úr vagy a Holdfény királyság Wes Anderson nem a sikerfilmek, sokkal inkább a rétegfilmek rendezője, amelyeknek megvan a maga rajongóbázisa. Első látásra következő projektje, a The Grand Budapest Hotel is ilyennek ígérkezik, de nagyon is egyedi kivitelezésben. A történet egy legendás magyar hotel gondnoka, Gustave H (Ralph Fiennes), illetve egy méregdrága reneszánsz festmény és egy örökösödési ügy körül forog, de a kép csakis akkor áll össze, ha megnézitek a folytatásban található előzetest. A mellékszerepekre olyan színészeket sikerült megnyernie a rendezőnek, mint Willem Dafoe, Edward Norton, Owen Wilson, Saoirse Ronan, Adrien Brody, Jude Law, Bill Murray, Jeff Goldblum vagy éppen Harvey Keitel. Korábban egyébként Johnny Depp volt a fedélzeten, majd őt váltotta Fiennes. Külföldi premier 2014. március 7.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.