Hirdetés

The Greatest Showman trailer - Hugh Jackman bűvésznek áll

|

Hugh Jackman ugyan elbúcsúzott Farkas/Rozsomák szerepétől, de cseppet sem szomorkodik, sőt! A The Greatest Showman első előzetesében megmutatja, hogy mi fán terem a szórakoztatás, méghozzá igazi sztárparádéval kiegészülve.

Hirdetés

Hallottatok már valaha P.T. Barnumról? A 19. század legendás showmanje volt ő, aki összetrombitált egy rakás különleges embert és cirkuszosként varázsolta el velük a közönséget. A The Greatest Showman című musical pedig pontosan erre koncentrál: bemutatja egy olyan "látnok" születését, aki a semmiből emelkedett fel, hogy olyan látványt tárjon a nézők elé, amely az egész világot meghódította és megteremtette a showbusinesst. 

Hirdetés

A musicalt egy újonc, Michael Gracey rendezte, aki Jenny Bicks (Rio 2, A férfi fán terem) és Bill Condon (A szépség és a szörnyeteg, Mr. Holmes) forgatókönyvéből dolgozhatott, ami pedig hatalmas piros pont, hogy a felcsendülő dalokat a Kaliforniai álom (La La Land) díjnyertes párosa, Benj Pasek és Justin Paul szerezték. Hugh Jackman mellett olyan színészek gondoskodnak majd róla, hogy egy virtuális cirkuszban érezzük magunkat, mint Zac Efron, Michelle Williams, Rebecca Ferguson és Zendaya. A tengerentúlon december 25-én mutatják be, bízunk benne, hogy mi is beülhetünk majd rá karácsony környékén. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.