Hirdetés

BRÉKING: Megérkezett a Halloween első előzetese

|

Befutott a horrorklasszikus új részének első kedvcsinálója.

Hirdetés

Idén lesz 40 éve, hogy bemutatásra került John Carpenter horrorklasszikusa, a Halloween, mely a mai napig képes a frászt hozni a nézőre. Rengeteg folytatás készült azóta, viszont egyik sem érdemel igazán említést, ám az évforduló alkalmával úgy döntött a Paramount stúdió és a Blumhouse production, hogy ideje egy újabb részt elkészíteni a franchise-ból, melyhez most megérkezett az első, bámulatosan meggyőző előzetes.  

Hirdetés

Az eredetit író és rendező Carpenter produceri bábáskodásával készülő reboot érdekessége, hogy teljesen figyelmen kívül hagyja majd az eddigi folytatásokat és az eredeti, 1978-as horror második részeként készül. Emellett a filmben visszatér a széria főhősnője, Jamie Lee Curtis, valamint a gyilkos Michael Myerst 40 év után ismét Nick Castle alakítja majd, aki annak idején az alapfilmben is megformálta.

A Halloween október 25-én érkezik a mozikba David Gordon Green rendezésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.