Hirdetés

Újabb hasfalszaggató előzetesen a Sokkal több mint testőr

|

Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson párosa még mindig rettentő szórakoztatónak ígérkezik.

Hirdetés

A Lionsgate Summit Entertainment közzétette a Sokkal több mint testőr legújabb előzetesét, amely úgy is veszettül ígéretesnek tűnik, hogy már nem a híres-neves Kevin Costner mozit majmolja. És végre Gary Oldman is feltűnik!

Hirdetés

Oldman alakítja majd a film főgonoszát (ki mást?), egy kelet-európai diktátort, valamint ő lesz Reynolds és Jackson kényszer szövetségének okozója, akiknek majd a segítségére lesz utóbbi felesége, Salma Hayek megformálásában az Anglia és Hága között zajlódó hajszában.

Reméljük, hogy a The Expendables 3. rendezője, Patrick Hughes kitesz magáért, és élni tud a lehetőséggel, és olyan szórakoztató filmet tesz le az asztalra, mint amilyet a marketingesek ígérnek. A film augusztus 18.-án érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.