Hirdetés

Sokkal több mint testőr - több mint szórakoztató a szinkronos előzetes

|

Ryan Reynolds több lesz Samuel L Jacksonnak, mint testőr... vagy inkább kevesebb.

Hirdetés

Így az augusztusi premier előtt végre befutott a Sokkal több mint testőr (The Hitman's Bodyguard) első előzetese, ráadásul rögtön korhatáros, ami annyit tesz, hogy Samuel L. Jackson eme másfél perc alatt annyiszor mondogatja a "Motherfucker!" szócskát, mint a Tarantino-összesben együttvéve.

Hirdetés

Ryan Reynolds alakítja a világ legjobb testőrét, mígnem egy nap legnagyobb ellenségét, egy halálos bérgyilkost (ez lenne Jackson) kellene megvédenie a rá törő ellentől. Így kénytelenek 24 óráig kibírni egymás társaságát Angliától egészen Hágáig, miközben egy őrült kelet-európai diktátor (Gary Oldman) a vérüket akarja és még bekavar a képbe Jackson szintén halálos neje is, akit Salma Hayek alakít.

Sokkal több mint testőr szinkronos trailer:

Sokkal több mint testőr angol trailer:

Az előzetes inkább a hasraesős-civakodós poénoknak kedvez elsősorban, de ennek ellenére - vagy éppen ezért - rettentő élvezetesnek ígérkezik (még ha az augusztusi premier nem is feltétlenül adhat sok reményre okot), és a most még fel nem bukkanó Oldman diktátorára már most kíváncsiak vagyunk. Az hogy Reynolds ismét korhatáros keretek között komédiázhat szintén bizalomgerjesztő, ami annak a fényében vicces, hogy a film rendezői székében pont az a Patrick Hughes foglalt helyet, aki a "kölyökbarát" The Expendables 3-at is rendezte. A bemutató augusztus 18-án esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.