Hirdetés

The Host - Trailer

|

Egy film mely megmutatja, milyenek is lennénk a jövőben ha mi is irányítás alá kerülnénk, akárcsak a gépek a mi irányításunk alá.

Hirdetés

Az Open Road Pictures bemutatja az Andrew Niccol által írt, és rendezett The Host című filmet. Stephenie Meyer sci-fi novelláján alapul az alkotás.  A történet elvisz minket egy olyan jövőbe, ahol az alienek eltörölték az emberiséget a föld színéről a tudatok elkobzása révén. Mindenki felett át akarják venni az irányítást. Egy lélek, pontosabban Wanderer azt a parancsot adja ki, hogy fogják el Melanie Stryder-t (Saoirse Ronan) és vegyék el minden tudását, csakhogy nagy gondba ütköznek. A lány nem úgy reagál akárcsak a többi emberi lény. Az egyetlen közösség ahol szívesen látják az nem más, mint az Ellenállás.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.