Hirdetés

The House at the End of the Street - Trailer (Update)

|

Nem megszokott előzetessel jön a Jennifer Lawrence nevével fémjelzett horror. Ahelyett, hogy a szokásos felvezetés után ijesztgetne, ezúttal visszafelé nézhetjük meg a filmből összeválogatott jeleneteket.

Hirdetés

Jennifer Lawrence kasszát robbantott Az éhezők viadalával, így épp itt az ideje, hogy a következő filmjére is becsalogassák a nézőket. Itt egy fiatal lányt (Elissa) fog alakítani, aki anyjával (Elisabeth Shue) együtt kiköltözik egy nyugodt vidéki házba. De mint az a horroroknál lenni szokott, az ilyen helyeknek véres múltja van. Pár évvel korábban a szomszéd házban egy kislány megölte az ágyukban alvó szüleit, majd rejtélyesen eltűnt. Az eset egyetlen túlélője a lány testvére, Ryan (Max Thieriot). Elissa minden tiltás ellenére viszonyt kezd a visszahúzódó fiúval, ami beláthatatlan következményekkel jár számukra. Az USA-ban szeptember 21-én nyitó filmet Mark Tonderai rendezte. 

Update: magyar feliratos előzetes csatolva

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.