Hirdetés

The Iceman - Trailer

|

Aki nézi a Forma 1-et azt hiheti, Kimi Raikönnenről készül egy film. Erről azonban szó sincs, viszont a thriller alapja megtörtént történeten alapul.

Hirdetés

A film története tehát a következő: Richard Kuklinski a maffia bérgyilkosa. Ha strigulázná a megölt emberek számát, már több, mint 250 vonalkánál tartana - ez pedig nem kis szám, 22 év alatt (1964-86). Richardról azonban senki sem tudta, mivel is foglalkozik valójában, még családja is csak egy átlagos üzletembernek tartotta. A The Iceman (a jégember) becenevet arról kapta, hogy áldozatait lefagyasztotta a gyilkosság után, így nem lehetett megállapítani a haláluk okát. A film főszerepeiben Michael Shannon, Chris Evans, James Franco és Winona Ryder parádézik majd. Én meg fogom nézni. Trailer a tovább után.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.