Hirdetés

The Incredible Burt Wonderstone - Előzetes

|

Befutott a mágikus trükkökkel operáló The Incredible Burt Wonderstone első trailere, ami nagy lehetőség Jim Carrey-nek arra, hogy visszatérjen a rivaldafénybe.

Hirdetés

A Warner Bros. égisze alatt készült a The Incredible Burt Wonderstone című vígjáték, amelyet Don Scardino rendezett. Scardino leginkább sorozatokban van otthon, többek között részt vett a Cosby, az Esküdt ellenségek: Bűnös szándék, az Ed, az Esküdt ellenségek, a Raboljuk ki Mick Jaggert! és a stúdió nevezetű szériák egyes epizódjainak elkészítésében, de nagyobb költségvetésű filmet még nem dirigált. Az ízig-vérig komédiában két menő bűvészt láthatunk, Burt Wonderstone (Steve Carell) és Anton Marvelton (Steve Buscemi) éveken keresztül a legnagyobb durranásnak számítottak trükkjeikkel Las Vegas klubjaiban, ám időközben kettejük viszonya megromlott. Eközben feltűnik a terepen egy látványos, néhol utcai előadásokkal is operáló bűvész, Steve Gray (Jim Carrey), így veszélybe kerül az eddig gondosan felépített pályájuk, ám hogy azt megmenthessék, Steve-nek újra meg kell találnia azt, amiért bűvész lett... A folytatásban megtekinthető az első előzetes és pár karakterposzter is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.