Hirdetés

Hihetetlen előzetesen A hihetetlen család 2

|

Végre a sztoriról is megtudunk egyet s mást.

Hirdetés

Háborúzhatnak idén a Bosszúállók, jártathatja a száját Deadpool, csobbanhat nagyokat Aquaman, az előző rész fényében jó eséllyel maga mögött hagyja társait Brad Bird régóta esedékes folytatása, A hihetetlen család 2. Az eddigi teaselések után érkezett végre egy teljes értékű, sztorimesélősebb előzetes is - valamint egy poszter - amely a főgonoszról is lerántja a leplet, aki - ahogy az sejthető volt - nem az Aknakukac lesz.

Hirdetés

Azt már eddig is tudni lehetett, hogy a folytatás ott veszi fel a fonalat, ahol az első rész abbamaradt, valamint hogy - az új idők szavára hallgatva - erős lesz benne a girl power, hiszen most Helenre fókuszál inkább a történet és elsősorban ő kalandozik, míg Bob otthon marad a gyerekekkel és egyikük sem egyszerű eset, főleg nem Furi. Amellett, hogy Birdék zseniálisan adják vissza továbbra is a 60'-as évek kémfilmes-szuperhősös tónusát, megint elképesztő akciókat is ígérnek, mint ahogy Michael Giacchino is vélhetően odateszi magát a zenével ezúttal is.

Azonban már azt is tudjuk, hogy nem csupán Craig T. Nelson (Mr. Irdatlan), Holly Hunter (Nyúlányka), Samuel L. Jackson (Fridzsiman), vagy maga a rendező, Brad Bird (Edna) erősíti a szinkronstábot, hanem olyan nevek is, mint Bob Odenkirk, Catherine Keener, Jonathan Banks, Sophia Bush, vagy Isabella Rossellini. Ha csak annyi minőségi romlás történik, mint a Némó és a Szenilla nyomában között, akkor a közönség máris jól járt. A hihetetlen család 2 bemutatója június 15.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.