Hirdetés

Furi előzetesen A hihetetlen család 2

|

Mármint szó szerint.

Hirdetés

Ez az év a szuperhősöké és idén végre visszatér minden idők leghihetetlenebbik szuperhős formációja, A hihetetlen család is. Ideje felkötni a gatyát... és a pelust.

Hirdetés

Miközben Brad Bird két filmjének elkészülte között 14 év telt el, addig a film cselekménye ott veszi fel a fonalat, ahol az előző elejtette, vagyis az Aknakukacnál. Kissé érthetetlen persze, hogy a Pixar hogyan folytathatta előbb az olyan mozijait, mint a Némó nyomában, a Szörny RT. vagy a Verdák (sokak számára ez az igazi rejtély), amelyek nem feltétlenül követeltek volna folytatást. Bird elmondása szerint viszont csak akkor van értelme folytatást készíteni, ha az ember annak szükségét érzi (ilyet is ritkán hallani Hollywoodból) és A hihetetlen család 2 egyelőre több szálra van kihegyezve: a kor hívó szavához mérten most Nyúlányka akciózik elsősorban a szuperhős businessben, míg Mr. irdatlan marad otthon a gyerekekkel és míg Furi az előző részben a végső konfliktust oldotta fel a szuper képességei aktiválódásával, most már egyértelmű humorforrásként szolgál, legalábbis a legújabb kis 1 perces kedvcsináló alapján. Remélhetőleg marad azért a kész filmre is.

A hihetetlen család 2-t sem kerüli el a Foci VB, akárcsak A Hangya és Darazsat, ezért az amerikai bemutatóhoz, június 15-höz képest 1 hónappal később, július 19-től láthatjuk a magyar mozikban. A jó dolgokra megéri várni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.