Hirdetés

Dobjatok el mindent, befutott a The Irishman első trailere!

|

Scorsese, De Niro, Pacino, Pesci, Keitel... mi kell még?

Hirdetés

Hosszú várakozást követően végre valahára megérkezett az előzetes Martin Scorsese új filmjéhez, a Netflixre gyártott The Irishmanhez, amiben már kilencedjére fognak Robert De Niróval együtt dolgozni - szemben Al Pacinóval, akivel még csak először a filmtörténelem során. 

Hirdetés

A film egy önéletrajzi bűnügyi dráma lesz, középpontjában az ír származású Frank Sheerannal, aki halála előtt beismerte, hogy a Bufalino-család felkérésére végzett Jimmy Hoffával (Pacino) - egy amerikai szakszervezet fejével, melynek a bérgyilkos Sheeran is megbecsült tagja volt. A történetet könyv formájában is megírták 2004-ben I Heard You Paint Houses címen, Charles Brandt tollából.

A film két idősíkon is játszódik, ezért az utóbbi években elterjedt fiatalító technológiát itt is használják majd Scorsese-ék. Főbb szerepekben pedig tehát Robert De Niro (akivel legutóbb egyébként az 1995-ös Casino alatt dolgozott együtt), Al Pacino, Joe Pesci, Harvey Keitel és Anna Paquin tűnik fel.

A The Irishman a szeptember 27-i New York-i Filmfesztiválon debütál először, Amerikában tervezik mozikban is bemutatni, itthon valószínűleg a Netflixen keresztül láthatjuk majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.