Hirdetés

The Judge - Trailer

|

Megérkezett Robert Downey Jr. új drámájának az első előzetese, és egész kellemesnek tűnik.

Hirdetés

A jelenlegi legkirályabb színész (lehet ezzel vitatkozni, csak nem érdemes) már jó ideje nem virított valamire való alakítást, amiből nem Tony Stark-ra és/vagy Sherlock Holmes-ra aposztrofálnánk, és David Dobkin (Ünneprotók ünnepe, Testcsere) drámájának előzetese sem győzött meg az ellenkezőjéről az elején, de az ezerszer látott történet (városi ficsúr egy családi tragédia miatt visszatér szülővárosába) és a neves színészgárda (csak a mihez tartás végett: Robert Duvall, Billy Bob Thorton, Vera Farmiga, Vincent DOnofrio, Melissa Leo) simán megmentheti a mundér becsületét. A film októberben érkezik az amerikai mozikba és vélhetően nekünkl sem kell sokat várni rá.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.