Hirdetés

The Last Stand - Im Back trailer

|

Schwarzenegger valóban visszatért! A Kim Jee-Woon gondozásában készülő The Last Stand akció megkapta az első odapirítós előzetesét, melyben az Osztrák Tölgy megállíthatatlan.

Hirdetés

Schwarzenegger egy kegyvesztett Los Angeles-i zsarut alakít, aki egy, a mexikói határhoz közeli kisváros seriffjeként kap új munkát. A világ a feje tetejére áll, amikor a helyet hamarosan ostrom alá veszi egy drogkartell frissen szabadult vezetője (Eduardo Noriega), aki 400 millió dollárral a zsebében mindent elkövet, hogy a határ túloldalára jusson. Segítségére lesz a kegyetlen, törvénytelen zsoldos vezető Burrell (Peter Stormare). A filmet Kim Jee-Woon (két nővér, A jó a rossz és a furcsa) rendezte, a további szerepekben Forest Whitaker (A fülke, A kísérlet, Nyolc tanú), Luis Guzmán (Carlito útja, Hajsza a föld alatt), Jaimie Alexander (Thor), Johnny Knoxville (Jackass, Hazád megye lordjai), Peter Stormare (A nagy Lebowski, Armageddon), Rodrigo Santoro (300) és Zach Gilford (Friday Night Lights). A tervezett külföldi megjelenés 2013. január 18. A trailer megtekintését kifejezetten ajánljuk!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.