Hirdetés

The Last Stand - Magyar feliratos előzetes

|

Arnold Schwarzenegger idősen is megmutatja, hogy nem papírból készültek izmai és a The Last Stand című akcióban korát meghazudtolva veti bele magát újra a filmezésbe.

Hirdetés

Schwarzenegger egy kegyvesztett Los Angeles-i zsarut alakít, aki egy, a mexikói határhoz közeli kisváros seriffjeként kap új munkát. A világ a feje tetejére áll, amikor a helyet hamarosan ostrom alá veszi egy drogkartell frissen szabadult vezetője (Eduardo Noriega), aki 400 millió dollárral a zsebében mindent elkövet, hogy a határ túloldalára jusson. Segítségére lesz a kegyetlen, törvénytelen zsoldos vezető Burrell (Peter Stormare). A Kim Jee-Woon (A jó a rossz és a furcsa) rendezésében készülő akcióban olyan színészek szerepelnek még, mint Forest Whitaker (Nyolc tanú), Luis Guzmán (Carlito útja), Jaimie Alexander (Thor), Johnny Knoxville (Jackass), Peter Stormare (A nagy Lebowski), Rodrigo Santoro (300) és Zach Gilford (Friday Night Lights). A tervezett külföldi premier 2013. január 18, a magyar feliratos előzetesért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.