Hirdetés

The Lone Ranger - A legelső trailer

|

Befutott Gore Verbinski (Karib-tenger kalózai részek) legújabb filmjének teljes hosszúságú előzetese: a The Lone Ranger két főszereplője Johnny Depp és Armie Hammer lesz.

Hirdetés

Majdnem két perc hosszúságú mozgóképpel jelentkezett az állítólag 200 milliós büdzséből készülő vadnyugatos The Lone Ranger, amely 2013. július harmadikán mutatkozik be - hogy sikeres lesz, bukik vagy nullszaldós lesz, az Johnny Depp rajongótáborán múlik. A film főszereplője John Reid (Armie Hammer), aki hűséges társával, egy amerikai őslakossal Tontóval (Johnny Depp) járja a vadnyugatot. A filmet Tontó szempontjából követjük végig. A történet Reid felemelkedését meséli el, hogy hogyan is lett ő akkora legenda. A rendezést Gore Verbinski vállalta, a stábban helyet kapott még William Fichtner, Tom Wilkinson, Barry Pepper, James Badge Dale és Helena Bonham Carter.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.