Hirdetés

The Man With The Iron Fists - Trailer (18+)

|

Neves stábbal és brutális jelenetekkel büszkélkedhet a The Man With The Iron Fists című akció, melynek produceri feladatait Quentin Tarantino látja el.

Hirdetés

Néha kellenek az agyatlan kikapcsolódásra sarkalló filmek is, amelyek nem szeretnék megváltani a világot, csupán egy bizonyos réteget elszórakoztatni - lásd Machete. A The Man With The Iron Fists pedig pont ilyen: a főszerepbe (és a rendezői székbe) RZA került, aki Eli Roth (Grindhouse, Kabinláz, Motel) forgatókönyve alapján villanthatja meg kung fu és direktori tudását. A további szerepekben sem láthatunk ismeretlen színészeket, hiszen itt lesz Russell Crowe (aki bebizonyítja, hogy vicces is tud lenni), Lucy Liu (Kill Bill, Alvilági játékok, Charlie angyalai), Pam Grier (Jackie Brown, Nico), Dave Bautista (A Skorpiókirály 3) és Jamie Chung (Álomháború, Dragonball - Evolúció). A foyltatásban helyet kapott a 18-as karikás előzetes és a hivatalos poszter is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.