Hirdetés

The Master - Az első részlet

|

Megjelent az első videóanyag Paul Thomas Anderson (Vérző olaj, Magnólia) következő filmjéből, a The Master-ből. Benne Joaquin Phoenixet láthatjuk, amint lenyűgöző színészi képességeiről tesz tanúbizonyságot.

Hirdetés

A The Master főszerepében Philip Seymour Hoffmant láthatjuk, aki második világháborús veteránként nem tud nyugodni az őt kísértő harctéri emlékek miatt, így megalapítja saját vallását. A Joaquin Phoenix által alakított csavargó lesz ennek a férfinak a jobb keze. A klip alapján nagyon erős filmmel állunk szemben, ami talán nem csoda, hisz a Vérző olaj rendezője készítette. A videó alatt hallható zene mellett sem lehet szó nélkül elmenni, hiszen meghatározza az egész videó hangulatát. Mindezt Jonny Greenwoodnak köszönhetjük, akit Paul Thomas Anderson a Vérző olajból hozott magával, ahol a zeneszerző megmutathatta tehetségét. A klip a tovább mögött bújik meg.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.