Hirdetés

The Master - Teaser trailer #2

|

Újabb videóanyag látott napvilágot Paul Thomas Anderson következő filmjéből, a The Master-ből. Míg az első teaserben Joaquin Phoenix csavargóját helyezték középpontba, ezúttal Philip Seymour Hoffman mutatja be karakterét.

Hirdetés

Philip Seymour Hoffman egy olyan második világháborús veteránt (Lancaster Dodd) játszik, akit kísért a múltja. Elhatározza, hogy saját vallást alapít, jobb kezének pedig egy csavargót (Joaquin Phoenix) vesz fel. Dodd karakterét állítólag L. Ron Hubbardról, a szcientológia megalapítójáról mintázták. Mint a videóban látható karakter, úgy Hubbard is azt állította magáról, hogy orvos és atomfizikus, pedig egyik sem volt igaz. A trailerben Dodd feleségeként felbukkan még Amy Adams, aki Hubbard harmadik nejére, Mary Sue Hubbardra hasonlít. Az október 12-én bemutatandó film viszont, úgy néz ki, csak alapul veszi a valós személyeket, így inkább fikciós drámát várhatunk életrajzi film helyett. A további szerepekben Laura Dern, Jesse Plemons és David Warshovsky látható. A tovább után pedig a beharangozott videó.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.