Hirdetés

The Moth Diaries - Magyar feliratos előzetes

|

Ki ne emlékezne a Christian Bale főszereplésével készült zseniális Amerikai Pszichóra? Nos, a rendező, Marry Harron következő filmje már a kapuban áll és szeretne bekéredzkedni. Engedjük neki?

Hirdetés

A The Moth Diaries középpontjában egy Rebecca nevű lány áll, akit nem hagy nyugodni apja öngyilkossága. Egyetlen kiutat a sivár életből a barátnője, Lucy jelenti, ám egy új diáklány, Ernessa érkezésekor felborul minden: a jövevény valamilyen módon hatással lesz Lucy-ra és ennek következtében az addigi legjobb barátnő személyisége teljesen kifordul önmagából. Miután a környéken sorra tűnnek el emberek és kerülnek elő holtan, Rebecca egyre biztosabbá válik abban, hogy az új lány egy vámpír, de nézeteivel egyedül van és magának kell felvennie a kesztyűt a lény ellen.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.