Hirdetés

The Normal Heart - Teaser

|

Az HBO nemrég kiadott egy kis kedvcsinálót az új sikeresnek szánt filmjéhez.

Hirdetés

A filmet Ryan Murphy rendezi (Glee), a történet pedig az 1980-as New York-i AIDS-krízis körül fog forogni. A The Normal Heart állítólag nem fog köntörfalazni: két meleg aktivista szempontjából fogja bemutatni az eseményeket, pontosabban az ő küzdelmüket azért, hogy felfedjék az igazságot a burjánzó kórról, ami a városban és a nemzetben is egyaránt terjed. Hogy ki-hogy áll hozzá ehhez a témához, azt embere válogatja, az meg külön érdekes, hogy hogy került egy ilyen komoly téma Murphy kezébe (sanszos, hogy cuppogni fog a nyálasságtól és a kínos melodrámától, de ne írjuk le előre az egész filmet), de minden esetre az tény, hogy fontos a téma és érdemes elmesélni. Fő szerepkeben: Mark Ruffalo, Matt Bomer, Taylor Kitsch, Jim Parsons és Julia RobertsA Tovább után láthatjátok a Teaser-t!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.